Hoofdfoto Contact

Contact

Bij Allesoveronregelmatigwerk.nl houden we van heldere communicatie. Wij zijn enthousiast over onze dienstverlening en willen dat jij dat ook bent.

Heb je tips, opmerkingen, suggesties en ideeën om de omgang met onregelmatig werk positief te bevorderen? Laat het ons dan weten via info@aoow.nl. Heb je vragen over werk en inkomen, of over het verzekeren van zorg? Neem dan contact op met de FNV of het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Informatie over werk en inkomen

De FNV verstrekt basisinformatie over werk en inkomen. Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen op de website van de FNV of wil je informatie over je lidmaatschap, neem dan contact op met het FNV Contactcenter via telefoonnummer 088 - 368 0 368 (standaard tarief voor bellen naar vaste nummers), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Informatie over de collectieve zorgverzekering van de FNV en Menzis

Met al je algemene vragen over zorg en de collectieve zorgverzekering van de FNV en Menzis kun je terecht bij de FNV/Menzis Klantenservice via telefoonnummer 088 - 222 44 44 (lokaal tarief), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 19.00 uur. Je kunt ons ook per e-mail bereiken op fnv@menzis.nl.

Deel dit artikel via:

Decibelmeter App

Thumbnail

Is er te veel lawaai bij jou op de werkvloer? Download de Decibelmeter app en meet het aantal decibel!

Meer informatie